Word vriend!

Het Prinsenkwartier heeft het financieel niet gemakkelijk. Voor de huur en de activiteiten moet jaarlijks zo’n €200.000,- bij elkaar gebracht worden. Als u het Prinsenkwartier een warm hart toedraagt dan kunt u hieraan bijdragen en “vriend(in) van het Prinsenkwartier” worden. Heel eenvoudig. Allereerst kiest u een bedrag dat u wilt gaan overmaken. Aansluitend klikt u daaronder. Verder wijst het zich van zelf. Daarmee zijn we vrienden. Hopelijk voor het leven.

Wilt u op een andere manier iets voor het Prinsenkwartier doen? Neem dan contact op met ons op via info@prinsenkwartier.nl.

VP
Als ‘Vriend Prinsenkwartier’ ontvangt u vanzelfsprekend de aankondigingen van evenementen in het Prinsenkwartier.

VIP
Als u €65,- geeft, npemen wij u een VIP. Geweldig!

VIPP
Als u in een gulle bui bent en €125,- doneert, ben u een ‘Very Important Person voor het Prinsenkwartier’. Uiteraard ontvangt u de aankondigingen van evenementen. Als u iets anders wilt van of met het Prinsenkwartier, laat het weten middels een email naar info@prinsenkwartier.nl of spreek een bestuurslid aan.

 

VP
Een vriend VP (Vriend Prinsenkwartier) ontvangt de aankondigingen van evenementen die door de stichting worden ondersteund.
25
EUR/jaar
VIP
Met de VIP kaart (Vrienden Interesse Prinsenkwartier kaart) ontvangt men de aankondigingen van evenementen die door de stichting worden ondersteund. VIPs worden eenmaal per jaar uitgenodigd voor de opening van zo’n evenement.
65
EUR/jaar
VIPP
Iemand met de VIPP kaart is een hele belangrijke vriend! Uiteraard ontvangt deze de aankondigingen van evenementen die door de stichting worden ondersteund. VIPPS worden eenmaal per jaar uitgenodigd voor een vriendenborrel.
125
EUR/jaar
"Geweldig programma, geweldige plek. Delft heeft het Prinsenkwartier nodig!!!"

Dick Holt